Get Adobe Flash player

ПОВІДОМЛЕННЯ!

                Користувачам програмних продуктів ІОЦ СЕУ

Торгово-промисловою палатою України(ТПП) повідомлено про посвідчення факту настання форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили) з 24 лютого2022 року.

Договори з нашими  корпоративними клієнтами містять пункт про форс-мажорні обставини, а саме :

 ФОРС-МАЖОР

14.1. Сторони звільняються від відповідальності за часткове або повне невиконання зобов’язань за цим Договором, якщо невиконання буде наслідком обставин непереборної сили чи їх наслідків; у тому числі, але не тільки: пожежі, повені, землетрусу, аварії, надзвичайних подій, воєнних дій, стихійного лиха та інших обставин, що не залежать від волі та можливостей Сторін. Строк виконання зобов’язань за Договором може бути продовжений на період, відповідний тому, протягом якого такі обставини та їх наслідки мали місце. Якщо такі обставини та їх наслідки тривають більше місяця, то кожна із Сторін може відмовитися від подальшого виконання зобов’язань за цим Договором, за винятком розрахунків за виконаними іншою Стороною зобов’язаннями.

14.2. У разі настання форс-мажорних обставин Сторони зобов’язані негайно інформувати одна одну й погоджувати спільні дії для зведення до мінімуму можливих збитків для Сторін.

14.3. Належним доказом обставин, зазначених у п. 14.1 Договору, та строку їх дії є довідки, які видаються відповідною торговою палатою чи повноважними місцевими органами (за місцем форс-мажорних обставин) виконавчої влади.

ІОЦ СЕУ повідомило своїх партнерів, в тому числі реалізаторів своєї продукції про настання обставин непереборної сили, та запевнила їх, що випуск довідників 124 та 125  обов’язково буде здійснено за домовленостями по закінченню форс-мажорних обставин.

Повідомляємо, що ці положення діють на всі форми договорів з клієнтами, в тому числі на рахунки-фактури.

З повагою до всіх користувачів нашої продукції

Директор ІОЦ СЕУ                                                   М.Горбачов.

Comments are closed.

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика